МИРЕЛА ЛАЗАРОВА

Мирела e родена в град Пловдив и е зодия Водолей. Майка е на две момчета и е собственик и управител на най-голямата и успешна агенция за детегледачки и домашни помощнички в България – Агенция Нанни. Бакалавър е по Бизнес администрация, със специализация Маркетинг, както и е завършила магистратура по Социална и организационна психология. Притежава акредитация за използването и прилагането на тест TTISI. За нея професията й не е просто успешно развит бизнес модел, на първо място това е нейната сбъдната мечта. А нейната огромна страст е Астрологията!

АГЕНЦИЯТА

Агенция „Нанни” ЕООД е първата лицензирана агенция (лиценз №1158 от 09.09.2009 / №1951 от 21.10.2015г. / №1952 от 21.10.2015) за детегледачки и домашни помощнички в България. Стартира своята дейност и иновативна работа през 2008 година.

Проектът е създаден с идеята да осигурим най-добрите грижи за нашите клиенти. Децата са най-ценното на този свят. Грижата за тях носи щастие, както на детето, така и на неговите родители. Услугите, които NANNY.BG осигурява и поддържа, са насочени към развитието на детето и израстването му в благоприятна семейна среда.

Правилният подход и любовта са едни от най-важните неща, за да достигнем до детето си и да разберем нуждите му. Нека обогатим неговите знания, психически и физически възможности. Специалисти от
сферата на психологията, физиотерапията, логопедията и образованието допълват нашия екип.

Стремим се да поддържаме среда, в която детето Ви общува, забавлява се и открива света в цялата му пъстрота. Ние се грижим за развитието на Вашето дете, спестяваме Ви време и Ви даваме възможност да прекарате качествено времето си заедно. Поддържаме актуална база данни от детегледачки, домашни помощнички, учители и специалисти в различни сфери.

Организираме детски празненства и събития, и Ви помагаме да запазите щастливите си моменти заедно. Грижим се да Ви предоставим най-подходящите кандидати и Ви позволяваме да зададете своите критерии, според които ние намираме Вашата детегледачка или домашна помощница.

Осигурете си Вашето спокойствие като оставите всички грижи на нас!