ПАКЕТИ

Всеки от предлаганите пакети за подбор на персонала представлява еднократна комисионна. Формира се според общия брой часове, от които имате нужда новият Ви служител да бъде на Ваше разположение в рамките на всеки месец.

ДО 120 ЧАСА

★ ★ ★ ★

Подходящ ако имате нужда от служител, който да ангажирате на половин работен ден.

890 лв. / еднократно

НАД 120 ЧАСА +

★ ★ ★ ★ ★

Подходящ ако имате нужда от служител с целодневна заетост + опция за постоянно живеене (+200 лв.)

1190 лв. / еднократно

ЗА ЧУЖБИНА

★ ★ ★ ★ ★ ★

Подходящ ако локацията Ви на местоживеене е извън България и искате да ангажирате служител, който да живее с Вас в чужбина.

1790 лв. / еднократно

Правим индивидуален подбор според семейството и неговите нужди. Избирайки конкретния посочен по-долу пакет, отговарящ на Вашите нужди, Вие избирате спокойствието си и си спестявате време за целия сложен и ангажиращ процес относно намирането на правилния човек. Конкретния пакет предствалява еднократната комисионна към екипа на Агенция Нанни, да намерим точния човек за Вас и се ангажираме изцяло с организацията, подбора, селекцията и проверяването на всички актуални кадри, като на Вас представяме селекцията от най-добрите и качетвени кадри на пазара на труда. Каква е Вашата ГАРАНЦИЯ? Прилагаме няколко месечен гратисен период, в който ако промените първоначалния си избор, ние започваме отново целия подбор – напълно безплатно!

От всеки кандидат ние изискваме съответните документи като препоръки (като лично проверяме тяхната достоверност), свидетелство за съдимост, удостоверение от психодиспансер и медицинско свидетелство за работа, които важат 6 месеца. Всеки един проверен кадър от Агенция Нанни преминава допълнителен специализиран психологически тест, разработен специално за Нанни, с което му се изготвя психологически профил от психолога на Агенцията! Ние Ви гарантираме качествен и коректен процес на търсене и пълна конфиденциалност по поръчката. Можете да разчитате на нас относно консултиране при наемането на правилния човек за вас и сме на разположение при всякакви въпроси от ваша страна.

Избирайки Агенция Нанни, избирате ПРОВЕРЕН ЧОВЕК!