Обърнахме се към Nanny.bg за намирането на детегледачка, когато дъщеря ни навърши 1 годинка. Бяхме изключително впечатлени от индивидуалния подход и професионализма, с които екипът на компанията подходи към нас. Процесът по подбор беше бърз и лесен, като всичко координирахме по имейл и телефон. След предварителен скрийнинг от страна на Nanny.bg, имахме възможност да се запознаем с автобиографиите на отбраните кандидати, отговарящи на нашите изисквания. В последствие екипът организира и фасилитира срещи с избраните от нас кандидати.

Детегледачката, която започна да се грижи за дъщеря ни, напусна работа неочаквано след няколко месеца работа и се наложи да търсим заместник в изключително кратки срокове.  Екипът на Nanny.bg реагира изключително бързо и направи и невъзможното, за да ни подкрепи при създалите се обстоятелства.

Кандидатите, с които ни срещнаха бяха страхотни, което направи взимането на решение много трудно. Жената, която избрахме (и тя нас, разбира се) е изключително усмихнат и позитивен човек.  Дъщеря ни е много привързана към нея и двете са страхотен екип.

За мен е огромно удоволствие да препоръчам Nanny.bg на всички родители, които търсят помощ в отглеждането на децата си. Екипът на компанията впечатлява с професионализъм и индивидуален подход, в което се крие и стойността на услугите на компанията.

Благодарности на целия екип на Nanny.bg за помощта в намирането на правилния човек, който да се грижи за дъщеря ни.