Кои сме ние

Агенция „Нанни” ЕООД е първата лицензирана агенция (лиценз № 1158 от 09.09.2009) за детегледачки и домашни помощнички в България. Стартира своята дейност и иновативна работа през 2008 година.

Екип от млади хора, с опит като детегледачки и изпълнени с много любов към децата, създадоха този нов и различен проект, с идеята да осигурим най-добрите грижи за нашите клиенти.

Децата са най-ценното на този свят. Грижата за тях носи щастие, както на детето, така и на неговите родители. Услугите, които NANNY осигурява и поддържа, са насочени към развитието на детето и израстването му в благоприятна семейна среда.

Правилният подход и любовта са едни от най-важните неща, за да достигнем до детето си и да разберем нуждите му. Нека обогатим неговите знания, психически и физически възможности. Специалисти от сферата на психологията, физиотерапията, логопедията и образованието допълват нашия екип.

Стремим се да поддържаме среда, в която детето Ви общува, забавлява се и открива света в цялата му пъстрота.

Ние се грижим за развитието на Вашето дете, спестяваме Ви време и Ви даваме възможност да прекарате качествено времето си заедно.

Поддържаме актуална база данни от детегледачки, домашни помощнички, болногледачки, учители и специалисти в различни сфери.

Организираме детски празненства и събития, и Ви помагаме да запазите щастливите си моменти заедно.

Грижим се да Ви предоставим най-подходящите кандидати и Ви позволяваме да зададете своите критерии, според които ние намираме Вашата детегледачка, домашна помощница или болногледачка.

Осигурете си Вашето спокойствие като оставите всички грижи на нас!